Schatkamer van Fryslân

Hospitality medewerker bij Tresoar?


Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste, betrokken en creatieve groep mensen die zich bezig houden met het bruikbaar en zichtbaar maken van Fries erfgoed.

Het werk

Je gaat aan het werk als hospitality medewerker voor de ontvangst van bezoekers op de studiezaal. We zijn daarom op zoek naar een collega die op flexibele basis wil bijdragen aan de dienstverlening op avond en in het weekend. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 5 tot 11 uur per week. We zoeken meerdere medewerkers.

Jouw achtergrond

  • Je hebt minimaal MBO niveau en bent bijvoorkeur in opleiding voor een universitaire of HBO studie
  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen van Tresoar en in het bijzonder de doelgroep studenten
  • Je spreekt Fries, Nederlands en Engels en kunt Fries lezen
  • Je bent in het bezit van een BHV-diploma
  • Je bent (in onderling overleg) flexibel inzetbaar op avonden en in het weekend

Wij zoeken een enthousiaste, representatieve, gastvriendelijke teamplayer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. We vinden het belangrijk dat je op de werkvloer uitstraalt dat je er zin in hebt, met een glimlach, collegiaal en flexibel.
Je bent per direct beschikbaar.

Wij bieden

De functie is gewaardeerd in Provinciale functieschaal 4 en aanloopschaal 3. Het salaris bedraagt minimaal € 10,53 per uur, excl. ORD toeslag.
Het is een tijdelijke aanstelling tot 31 december 2019.

Procedure

De vacature staat tegelijk open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een interne kandidaat.

Belangstelling?

Heb jij de juiste instelling.... meld je dan bij ons aan!! Doe dit uiterlijk 13 december a.s. via info@tresoar.nl  t.a.v. Tiety Koonstra, P&O adviseur.
Voor meer informatie over het werk kun je contact opnemen met Aly de Boer, teamleider informatieverstrekking, telefoon 058-7890748.