Schatkamer van Fryslân

Cursussen Tresoar

Regelmatig hebben we interessante cursussen op het gebied van Friese literatuur en geschiedenis. Bekijk hieronder het actuele aanbod.

Telefonische informatie

Je kunt contact opnemen met Petra Bierma of Marja de Graaf telefoon resp. 058 – 789 0 740, 058 – 789 0 792, of een e-mail sturen naar info@tresoar.nl.

​Workshop Collage maken

Op zaterdag 7 augustus 2021 geeft Marleen Stoelwinder in Obe een workshop collage maken. Marleen is één van de jonge Friese kunstenaars wiens werk tot en met 28 augustus 2021 te zien is in de expositie ETALAGE.

Praktische informatie

Tijdstip: 13.00 tot 15.30 uur
Locatie: Obe, podium voor literatuur, kunst en taal op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden
Deelnemers: maximaal 10
Kosten €45,00, dit is inclusief materiaal, koffie en/of thee

Je mag je eigen beeld en materiaal meenemen maar er liggen ook tijdschriften voor je klaar die je kunt gebruiken voor het maken van je collage.

Geef je op via info@marleenstoelwinder.nl
Afûk kursus, foto HN Jacob van Essen.jpg

Cursus Friese taal

Voor allerlei cursussen Fries (verstaan, lezen, spreken en schrijven) kun je terecht bij de Afûk. Bij de Afûk kun je Fries leren zoals je dat zelf het liefste doet: thuis online, schriftelijk of in een cursusgroep. Kijk op www.afuk.nl voor het volledige cursusaanbod of ga direct naar www.edufrysk.nl voor de online leeromgeving en begin vandaag nog. De eerste maand als cursist op eduFrysk is bovendien gratis!